ashes.

Såg just första delen  ur en kriminalserie som var allmänt konstig, Ashes to ashes. Namnet fick mig att tänka på From Autumn to Ashes. Och jag är lite förvirrad just nu. Nu ska jag gå och lägga mig och se om jag blir frisk till imorgon.

Godnatt! :*


Festival song.

Hey. Jag lever. Eller nåt. Nejmen haha jag är väldigt sjuk, har druckit kan jang, ätit en apelsin och druckit en c-vitamin-brustablett 8) . Jag mår lite bättre, men min hosta har snarare blivit värre :C

Förövrigt har jag legat hemma hela helgen och hoppats på att min förkylning skulle gå över, medans den bara blev värre och värre. Iiiiinte okej! Men jag vill ändå gå till skolan imorrn. Eller okej skolan suger, men vissa saker är trevliga (Chi vet!) C: . Och det är ju lite deprimerande att enda gången man vill gå till skolan är när man inte kan. Jahaaaaa. Nu måste jag skriva en inköpslista, liiiiid 8D

♥ H&Mparfym (tills vidare) typ 40:-
♥ Lösögonfranslim typ 80:-
♥ **** 80:-
♥ Plastkit (okej, ingen utom jag fattar och kanske Moa) ???:-
♥ Random smink ???:-

Sååå, bra att jag vet vad allt kostar osv 8D

Puss <3


:D<3

Hahah idag fyller Chi år :D
Hon tyckte att jag skulle skriva det i min blogg! Så nu gjorde jag det.

Du är bäst, glöm inte det! Puss!<3


Chis blogg C:




<3

Tjaow. Klockan kallas tidig morgon, det är söndag och jag är ledig hela dagen. Snart ska jag gå och lägga mig igen, alldeles strax. Men visst är det något speciellt vackert, lockande, med orden tidig morgon? När man sitter ute på balkongen, andas in den väldoftande mogonluften och kanske dricker en kopp varm choklad. Att se solen stiga, insvept i en varm och mysig film, tidigt på morgonen, är det inte så jag älskar mitt stockholm? Jo. Det är det.

seriöst

Okej, låt mig klargöra en sak. När ni klagar på mig så lyssnar jag inte på vad ni säger.
Jag vet att jag gör dumma saker. Och jag borde veta bättre än att göra vissa saker. Men nu är det såhär att jag antagligen gör det för att jag trivs med det. Okej, jag har dåliga vanor. Så säg då nån som inte har det? Jag tycker att ni borde sluta klaga på andras liv och sköta erat eget istället. Nej, jag har inget emot att en av mina vänner säger att hon/han tycker att något jag gör kanske är dåligt eller att hon/han tycker att jag borde sluta. Men när det upprepas flera gånger och blir till ett tjatande, då har det gått över gränsen. Så är det bara. Jag är trött på er alla som lägger er i mitt sätt att leva. För det är mitt liv och jag lever det på mitt sätt. Punkt slut.



Aint nobody's business what I'm doing with my life,
so if I should feel like wasting it all that should be alright.


-

Dame tu aire un dia mas para que pueda respirar.



(Vill ni ha översättning äre bara att fråga)

.

Hejsan, är riktigt skrivsugen sådär, men vet inte riktigt vad man kan skriva på en blogg osv.

Men jag har läst så mycket om ytligheter och utseende fixerade människor på sistone att jag har blivit fundersam. Vad är det egentligen för värld vi lever i? Folk snackar skit om andra så fort de är utom synhåll, hur bra vänner de än precis verkade vara. Men det som verkligen fick mig att tänka efter var något gusten sa nångång i veckan. Han antydde ungefär att han skulle tycka mycket mer om mig ifall jag slutade med min "emoväska" och slutade umgås med en viss person. Jag menar, hur ytlig får man egentligen bli? Det är ganska sjukt. För ca en vecka tidigare skrek han emo varje gång han såg mig ungefär. Men nu när jag inte orkar annat än dra runt och se "normal" ut så är det andra saker som gäller? Oooookej. Och det är inte bara gusten, ungefär hela min klass är likadan. Men bara nästan. Ja, jag är också såndär. Såndär ytlig. Har ni tänkt på hur plastig världen är?

Nog med filosofiska (haha!) tankar.
Lyssnar på Alex Ubago. Det var ett tag sedan. Det är typ bara jag som gillar hans musik haha. Men den är underbar, man känner sig så ... trygg när man lyssnar på den.

Nyss tvättade jag mitt smink. Tvättade borstarna med shampo och tvättade alla mascaraborstar. Och utsidorna på allting! Nu fattas bara att tvätta själva necessären. När jag sydde den var insidan vit... Nu är den mörkgrå haha!

Jahaa. Men nu ska jag hitta på något annat att göra. Typ äta sallad<3 hahahahahah. Men jaa.

PUSSva.

<3


♥ Btw, till Moa, Mimmi och Jess. Jag tycker att ni ska skriva oftare! 8D

blahblahblah

Hey, idag är jag sjuk. Kul? Nej. Meningen var att jag skulle på NRJ, men jag orkar inte. Och nu såg jag att mimmi hade bestämt sig för att inte gå hon heller. Hoppas att jag är sjuk på måndag också, så jag slipper skolan <<<<:

Men iaf. När mitt rödhår-schampo är slut ska jag färga håret blondt och sen ska jag låta det växa ut och bara färga utväxten blond, om ni fattar haha.

Såå eftersom jag inte har något intressant att skriva så ska jag gå och äta lite mat (skulle egentligen gjort det för typ en timme sen) och sen ska jag se om jag orkar dra mig ned till affären och köpa B&J :D

Pussen <3


Update!

Hey,
har fixat designen, jag blev asirriterad på att man inte kunde göra vad man ville på den jag hade förut för att den var begränsad för nybörjare eller nåt haha.
Så nu ser min blogg ut såhär. Och jag är nöjd.

:D

Puss<3


Puss va.

Hej honung,
min hals mår bra! *not*.
Idag var jag i skolan. Haha förvånande? Inte. Hade två lektioner. Eller egentligen hade jag då tre, men jag orkade bara inte gå på den sista! Så jag, Chi och Moa stack till stan och träffade Mimmi och sen träffade vi fyra Danbanan. Han var lika tråkig som vanligt haha :D

Sen åkte alla hem till sig förutom Mimmi som drog hem till mig <<: . Vi åt (sperma)makaroner hahahahahahah. Sen drog Mimmi hem till sig <:
Så jag gick och la mig, för jag var sjuukt trött. Sen sov jag i två timmar förutom när jag pratade med pappa som ringde mig. Eller jag sov typ egentligen då också hahahaha. Sen gick jag tillslut upp och lallade runt lite i familjen och nu sitter jag här. Kul liv.

Jag har bara två **** kvar and noo money till att köpa nya. Döda mig D:

Btw pallar jag inte skolan på måndag. Varför man gå i skolan så ofta?
Palla nästa vecka! Seriöst. På tisdag kl. 10.00 ska jag till skolsyster och ha värsta samtal och mäta och väga mig. Och jag vet att jag kommer att må skit efter det, dels för att hon säkerligen kommer att prata massa om att jag går till bup och sånt och typ att jag har skurit mig osv. Och dels för att jag inte har vägt mig på hurlängesomhelst. Och jag vill verkligen inte göra det. Jag vill inte veta hur mycket jag väger. Euuw. Men jaa, jag vet att jag är jobbig när jag håller på och whinar, men vadfan ska jag göra? Jag kommer typ spy efter fittmötet.
Och sen då?
Jaha, sen ska jag till fittBUP. Kuul asså. Verkligen. Älskare'! Kunde inte haft mer trevlig och mindre upprivande vecka! Helt seriöst asså. Fruktansvärt jävla seriöst. Inte!

Jaja, men nu ska jag gå och ligga i min säng och kanske läsa lite eller lyssna på musik eller nåt!
Pussen,



Jag har väl aldrig varit lika nära marken.

:*

Hey.
Lalala, jag är på okej humör! <: . Var glada att jag inte skrev igår, för så dåligt humör har jag typ inte varit på på flera år!

Imorgon har vi tre lektioner <: . Det är niiice! Och hejjagharingetattgöraimorrnefterskolan. Fast jag kommer hitta på nåt. Typ gå på stan med Moa hahah<3.

Fast egentligen borde jag liksom dra, för jag har ju lovat mig själv att börja gå och lägga mig tidigt. Så nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag sova,

Puss!

<3


Iiiiiiinte okej.

Hej gay<3,
Det mesta är skit. Men det ska vi inte gå in på, om ni vill det kan ni gå in på min emoblogg.
Sen blir det inte bättre av att skolan har börjat heller. Skola kan bara gå och dööö. Och Moa är sjuuk :( . Imorrn har vi sämsta schemat ever, förutom NO. Usch.

Men vet ni? Jag har en bra nyhet också.
Jag kom in på showcase-gruppen! :D
Trodde inte jag skulle göra det, jag gjorde ju inte det förra året! Men jaa, nu gjorde jag det. Så nu ska jag typ dansa tre-fyra gånger i veckan iaf <:

Idag träffade jag Dan, vi träffade Blåval + Clara + fler. Bl.a Jonte som tydligen hade slagit till Kiram (stavning?), vilket skulle dras upp i domstol. Sen drog vi till bågen. Det var drygt. Sen langade Dan dizzeN haha. Så Clara, Izza och jag drog hem till Clara och åt snabbmakaroner <<<8 . Sen skulle jag hem typ. Hahaha hemma lekte jag emo och sen kollade jag på mean girls. Sen levde jag, en kort sekund, och nu sitter jag här som en annan no-lifer.





Jag har väl aldrig varit närmre än såhär,
kom in i min mun.

Palla.

Men hej. Jag orkar aldrig skriva här. Allt är bara skit och jag orkar inte whina inför de enda som läser min blogg lix haha. Ni ska få höra av mig mer när jag mår bättre. Jag är faktist glad att jag ska till BUP på torsdag. För första gången är jag glad över det. I won't let this build up inside of me.


Random bilder, där jag lekte estet.

Puss,

<3


.

Hej, är astrött och orkar egentligen inte skriva. Nejmen haha idag var jag på Voice, åkte dit med moa och chi, men sen dissade de mig så jag var med Bea och Cissi, det var nice <:

Knarkar typ Lazee - Rock away . Asså den är lätt bäst!

jaja, nu har jag inget kul att skriva och jag är astrött och vill bah sova så

Puss,

<3


Häy gay.

Tjaaaaaaaa. Idag var trevligt nehmen haha. En dag bestående av mycket skratt, nervositet, energigivande drycker + tabletter och annat trevligt <:
Skiitnice läger osv, jag är verkligen glad att jag gick dit!

Jag ska förresten söka in till showcase. Jag sökte ju förra året, men kom inte in så jag ska försöka i år igen.
Fast jag är asnervös, tänk om de bah NEJ DU FÅR INTE FÖR DU ÄR DÅLIG. Jag bah okeej ,______,

Haha neej, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva haha. När jag är på såhär bra och flummigt humör känns det verkligen dels som att jag inte har nåt kul att skriva och dels som att jag har roligare saker att göra än att skriva här haha.

Men imorrn ska jag träffa Dan iaf, och sen ska jag på the Voice med Chi och Moa för matilda bah *fetdisseNNN*

Aja men tja,
puss!

8(((((

AJ. Jag har fittont i huvudet och är på typ sämst humör. Fast jag orkar inte förklara varför, det platsar bättre på den andra bloggen, men jag orkar iofs inte förklara där heller 8)

VIlket betyder att jag nu måste gå och lägga mig och läsa mig underbara (tror jag!) bok och äta choklad som en riktig kvinna haha.!

PUSS,

<3


Aboow.

Häy gay.
Idag har min träningsvärk i benen försvunnit men magen är fortfarande död hahaha.

Idag fixade vi det mesta, förutom att Showbusiness/Storstan fick massa klagomål haha. Så imorrn ska vi finslipa allt och sen äre FÖRESTÄLLNIIIIING! En halv fem och nästa kvart över sex. Fast ni får inte komma! HAHA! Eller bara dom som jag redan har bestämt med ska komma *host moa och chi host*.

Egentligen skulle jag lägga in bilder från lägret men min syrra snor kameran hela tiden så jag har inte kunnat ta några.
Förutom bilden som Johanna tog idag där jag hade JÄTTEFIN frisyr hahahah *not*. Men den har jag inte fått tag på än.

Jaja men det var nice idag iaf, småbarnen är så sjukt söta!

Sen åkte jag iaf hem med Athena och Cissi, och Sanna åkte med till tc. Fast de skulle vidare till hagsätra, så jag drog vidare til de (jävla) ersättningsbussarna aloooooooone.
Hejjaghartråkigt. Puss påre'!

Tjaoow.

Hej sak <:
Idag var nice! Asså haha, det blir bara roligare och roligare ju fler dagar som går! Fast snart är det sluut huhuhu ;___;

Asså jag vill gå på musikal och showcase och balett D: . Men musikalen och baletten är samtidigt och showcasen kom jag inte in på för ett år sen, och jag vågar inte försöka i år igen, så jag ska söka nästa år eller nåt. Huu.

Jaa. Asså jag är på lite dåligt humör så nu ska jag gå och sjunga och träna repliker! Hihi puss,

Yee.

Såå. Nu ska jag typ dra. Jag lyckades fylla ut en timme, men sen är jag ju som jag är också..

Nu har jag iaf sminkat mig och målat naglarna, men jag orkar inte platta håret <:

Lyssnar på min danspeppskiva - Pump it up. Av Panda heehee. Nehmen egengjorda skivor is teh shit!<3
Haha puss!


Pussen.

Tjaa.
Har precis duschat och klätt på mig. Ska gå om typ en timme. Jag har tråkigt. Woow, det förvånar oss alla! För Panda brukar ju aldrig ha tråkigt, huh?

Tror att vi ska börja jobba på manuset idag på teatern :DD

Whoosh, men jag är ashungrig, dör typ, så nu ska jag gå och hitta nåt att äta.
Och sen måste jag sätta i linserna. Ofta bara de två sakerna kommer att ta en timme? D:

Huu jag får väl träna danserna eller nåt sålänge då!

-

Hejhopp gummisnopp. Gay hälsningsfras, jagvet. Men så är jag ju så gay hela jag, så det spelar ingen roll!

Jag har så fruktansvärt tråkigt att jag skriver här som värsta tidsfördrivet! Inte okej, jagvet, och det är inte intressant. Men vad annars ska jag göra? D:

Sitter och lyssnar på Dragonforce. Det var jävligt länge sedan jag lyssnade på dem. Så sjukt bra<3
Fast de får mig att tänka.

Och tänka ska man inte, då börjar man bara tveka. Jag tänker verkligen alldeles för mycket, överanalyserar allting. Hihi, puss påre'!

Alla typ fetdissar mig på msn. Inte kul! Men det får man väl leva med haha!
Asså gud vad emo jag låter lol. Det är fan inte okej! Det är väl bara att erkänna att Alex och Kinsu och Jessica har rätt - jag är emo innerst inne haha!

Idag åt jag pastasallad utan sallad till middag. Wohoo intresseklubben antecknar!

Hahahaha asså det är så gay, varje gång jag hör eller ser ordet 'ost' så tänker jag på Athena hahaha. Bara för att hon är världens ostnörd!
Hahaha fast i musikalen så är hon värsta bitchen, det är askul hahah.

Ja som ni märker har intresseklubben fullt upp, så jag ska nog låta dem vara ett tag!


Whoosh.

Tja. Har jag träningsvärk i låren, vaderna, sidorna och magen. Haha fast min mage kommer att vara så död imorrn, Lottie höll på att ta livet av mig med sina situps och jag vet inte vad. Sen på teatern asgarvade vi typ hela tiden = ännu mer träningsvärk haha! Jag vill inte veta hur ont i kroppen jag kommer att ha på lördag morgon! Usch haha!

Det var iallafall lika roligt idag som igår, om inte roligare! Det är helt otroligt att dethär bara var andra dagen, det känns som att vi har hållit på i en vecka eller nåt haha. Asgod lunch idag! Tacos :D . Yee. Hahaha. Längtar tills imorrn!

Nu har vi iaf lärt oss hela Showbusiness (sång+dans), lite av dansen på I'll be there for you och hela sången på Without love! <: Niiice! Och så har vi fått manuset! Jag har fem repliker hihi <<8

Efter lägret idag träffade jag Chi och Moa. Det var typ trevligt. Eller nåt. Hihi. Chi råkade slänga ut sin mobil mitt på gatan så att den nästan blev mosad av typ 59 cyklar haha. Och efter som Chi är som hon är springer hon ut mitt i gatan och skriker 'Hallå, ni kan inte köra över min mobil, JAG HAR FÖRSÄKRING!' haha. Ni kan aldrig ana hur mycket jag skrattade! Precis fem sekunder senare såg vi Kenza på götgatan och Chi envisades med att följa efter henne i evigheter (och ja, hon var väldigt diskret lol!). Sen dräggade vi i bågen. Eller det var mest jag som dräggade hihi! Men jaa.

Nu vill mamma att jag ska gå och fixa min maaaaaaat. Eller nåt. Jag orkar inte förklara för det är ändå inte intressant 8>

Puss! <3


Och btw, till Nora, om du läser dethär, kan du länka din blogg igen? :*
Edit: Du behöver inte göra det, jag hittade den <<:

.

Guten morgen.
Uhuh hatar att jag måste gå upp sju, är fett trött! Men jaa. Gud jag ser fett mycket fram emot första lektionen! Dans yeye! Älskar't! Hihi men nu ska jag gå och klä på mig och käka frukost, så vi hörst väl senare <:
Puss!
<3

Hej.

Hej honung.
Nu är jag hemma. Kom väl hem fem eller kanske lite senare. Käkade en macka, pratade lite med syster och mamma och Leo. Därefter däckade jag och sov i två timmar haha. Mys, sen vaknade jag och käkade en macka och nu är jag hääääär. Jag vet att ni har saknat mig. Haha!

Asnice dag. Började med gemensam uppvärmning, sen delades vi in i två grupper. Den 'medellängd: kortare'-gruppen och den 'medellängd: längre'-gruppen haha XD . Jag hamnade i 'medellängd: längre'-gruppen, vilker är ganska lol med tanke på att jag är 160 haha. Sen hade 'medellängd: längre'-gruppen dans medans 'medellängd: kortare'-gruppen hade teater och efter frukostpausen bytte vi. Sen hade vi lunch. Inte så gott, fast salladen var god :D . Sen hade vi, 'medellängd: längre'-gruppen, repertoar (vilket idag innebar bara dans), lilla gruppen hade sång. Vatten/fruktpaus. Och sen hade vi sång och de hade repertoar. Sen slutade vi, kvart över fyra <: . Då fick man fil och macka. Det var faktist gott 8D . Men vid det laget var alla aströtta haha!
Storyn ska typ handla om att lilla gruppen är småstadsbor som sta flytta till storstan. De tycker typ att det är spännande, men lite läskigt, och då ska vi storstadsbor förklara hur underbaaaaaaaaar storstan är! Vi sjunger There's no business like showbusiness och Without love (från Hairspray), fast med ändrade texter så att de är på svenska och handlar om storstan. Sen sjunger vi en Moffatslåt, som tydligen är soundtrack till Vänner, I'll be there for you, även den med ändrad text <: . Den sjunger vi typ tillsammans med lilla gruppen, tror jag. Jaa, och dansen är asnice. Fast jag tappar bort mig hela tiden, men iaf 8>

Men jaha. Imorgon kör vi igeeeeeeeeen! Yee! :DDD
Så nu måste jag ladda upp med massa energi och gå och lägga mig tidigt!
Hihi. Puss,
<3

puss

Snart ska jag dra iväg till mitt dansläger! Kommer hem nån gång i eftermiddag. Men nu börjar jag få lite bråttom, så,
puss! ♥

Åh, och om ni vill ha min andra blogg btw så finns den här!
<3

Tja.

Hej gay. Har fixat en ny blogg. Tror den här kommer att bli den mest använda, 'vardagliga'. Det andra är svårare att hitta till haha!
puss <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0