LÄS

HAR BYTT BLOGG NU, HAR ÄVEN BYTT MSN. ORKADE INTE ATT URL:EN VAR HELT ANNAN ÄN BLOGGNAMNET. NYA BLOGGEN HETER PANDALICIOUS.BLOGG.SE, INTE SÅ SVÅRT ATT GISSA KANSKE.

KLICKA PÅ TEXTEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG.

HOPPAS NI FORTSÄTTER LÄSA.

ÄLSKAR ER ! <3

DEATHSTARS <3<3<3

HAhahaha sitter inne på pea. Asså hahah de är så jävla roliga. hahah.

<3<3<3

Pearagg = iiiinte okej !

Asså palla ? Så jävla fail.

Random kille (med flickvän): Socker
Panda: är sött.
Random kille: du också.

Asså ........ ? No comments.

Hej bloggen ! Sitter här med syste

MMS

Hej bloggen ! Sitter här med syster på Cafe 60 och fikar :) myyys ! Pussheeej ! <3


Pallaaa.

Hahahah såååå jävla fail, ni ser de två föregående mobilbloggarna, de skickade jag för typ en vecka sen eller mer (?), ibland bara ääälskar jag blogg.se !

Jaaaaaa nu ska jag sova, pallar inte ladda upp bilderna från idag, men jag looovar att jag lägger upp dem imorrn :)

Ja, och imorrn ska tydligen Tobbe komma till våran skola hehe. Ska nog springa ned och hälsa på honom, vi får väl se om han känner igen mig haha !

Okej dagen var boooring och jag var på menshumör (vilket pim kanske märkte ?) hahah. Jaa sen efter allt hade jag spanska, det har typ börjat femhundra nya (?) och slutat massa. Fast typ Lizette, Danilo och Felipe var inte där, och så hade det börjat en tjej från ... vänta ska kolla skolkatalogen ... 9c ! Eller jag tror det är hon iallafall, fast hon ser annorlunda ut nu. Jaaa och sen går det typ tre tjejer från mellanstadiet, 5an alla tre tror jag. Fast Keoma och Fabian har inte börjat än men jag tänker döda dem tills de gör det :):):) hahah.

Jaaaa imorgon slutar vi två timmar tidigare, för vi har ingen musik. Det är NICE ! Sen ska jag och syster fika på Café 60 och sedan ska jag träffa Jess (som jag inte har träffat på 853948 år !)

Nu pallar jag inte skriva mer, men nu kan jag ju iaf mobilblogga imorrn :)

PUUUUUUSS <3


Hej bloggen ! Sitter med syster oc

MMS

Hej bloggen ! Sitter med syster och fikar på espresso house, ska på dans kl. 5 (: fast det funkar typ inte att mobilblogga från min mobil ): men man kan ju alltid hoppas ! PUSSHEJ ! <3


Helluuu. Mitt internet vägrar funk

MMS

Helluuu. Mitt internet vägrar funka, vet inte varför ): Så nu sitter jag här i min säng och lyssnar på Circus, skivan asså, och läser Flyga Drake för skolan. Vet att bilden säkert är skitful när den förstoras upp på bloggen, det blir alltid så ): Jaja, ha det bra iaf, PUSSPUSS ! <3


Världens sötaste skor ! <3<3<3



Ska fan ha ! Vet bara inte hur jag ska haffa dem O:

Försenad, blir ni förvånade ?

Haha igen :) jaja men ska gå snart, men jag måste vänta på att mami borstar tänderna för jag måste borsta tänderna ... eheheh normalt. Hihi. Spiderpig älskar att jag alltid kmr försent :)

Gammal bild.

PUSSPUSS ! <3


Hejnuskajagsova.

Hihihih. Klockan är 20 över tolv. Ska upp 6 (: Nu ska jag sova. Imorgon ska jag till skolan. Sen efter skolan har jag spanska. Jag har ingen musik.
Men allt detdär är ju trevligt.

Lol på att jag är fett flumm ?

Gammal bild från den oförglömliga dagen i Täby C med syster. I slutet av september :)

puss på nosen <3


Onödigt inlägg.

Heeeej. SKa duscha nu, sen ska jag sova säger vi :) . Jag svär att vi hade 8235723490 läxor tills imorrn som jag itne har gjort :) nice utan musiken iaf :)

PUSSPUSS


Boooring.

Hellu. Har haft tråkigt somfan idag. Sov typ till två, pluggade lite, gjorde ingenting, pratade med syster i tele och hatat min dator. hehe :)
och hatat allt annat också.

Men mitt ben börjar bli bra nu, eller det är snarare helt bra, förutom där lårmuskeln på framsidan fäster vid knät, där gör det fortfarande ont. Ajuste berättade jag ens att jag hade sträckt låret ? Jag sa typ bara att mitt ben gjorde ont. nejmen det har varit jävligt jobbigt dessa dagar, man använder ju lårmusklerna hela tiden när man rör sig. Jaja intresseklubben antecknar !

Jaaaaa. Saknar syster, har ju inte träffat henne sen i fredags, för oss är det en evighet ! heheh (: har typ suttit och kollar på gamla låtar från melodifestivalen HAHAHA okej jag har inget liv. Nu ska jag gå och ... göra något annat hehe (:


Bild på cxs, sry för den sugiga bilduppdateringen men jag har inte tagit några bilder på hela helgen hehe >:


kyssar


Asså fuck mitt ben !?

Seriöst vadfan har hänt med det ? Asså jag kan inte ens gå till skolan eller baletten idag ! Asså ofta jag vill sitta inne resten av mitt liv ? Imorrn ska jag gå till skolan !

Asså okej kul att jag låter som ett mensbarn, men jag och mami bråkade just hehe så jag är på lite dåligt humör (:

Här har ni en bild på mig där jag var fett cooling ! Fast mohikanen var inte riktigt klar där hehe ;) och det är ingen som har sett dehär bilderna förut, så ni blir de första lol !

PUSSPUSS


DEATHSTARS <3



Heheh asså förlåt om jag bara lägger in massa videos 24, men asså de flesta är verkligen värda att kolla på ! Här är då Deathstars, asbra band, kommer faktist från sverige och en av dem, Cat, är modell. Skinny är snyggast och han ler skitgulligt i denhär videon heheh <: . Sen är dethär inte deras bästa låt, men om ni gillar denhär så lyssna på dehär tre också ! (De första två är bäst, men bara den sista är en riktig video)




t.A.T.u



Älskade dem i eurovision 2003 haha ! Men asså jag har typ börjat gilla dem igen, ingen aaaning om varför ? Men haha de är bra, och de är skitvackra, skulle verkligen vilja se ut som Julia ! Hon är söt. De sjunger fett mycket finare än mig också !

HAHAHAH you gooootta love it !


cwestfelt

Jaaa hon ska sova nu ! Och hon har pengar på sin mobil igen, det har hon inte haft på hundra år, vilket betyder att hon kan ringa mig så jag slipper ringa henne 24 ! O:
hehehhe

Let's Dance

Älskar det programmet, har nyss kollat klart på reprisen, missar ju det eftersom jag har dans på fredagar. Fett sajk att Blondie åkte ut ? Men jaa asså hon sög iofs på att dansa. Mina favoriter är Magnus och Annika och Laila och ... jaa vad han nu heter. Laila förvånade mig med att faktist vara bra på att dansa. Det är sjukt för jag har alltid hatat henne men när hon kunde dansa började jag gilla henne hahahahah.

Jaja nu sitter jag och leker lite i ps, ska fortsätta med det.

PUSSPUSS


SÖndag.

Vaknade för ett tag sen och har just ätit frukost. Asså jag har skitont i mitt ben, jag fattar verkligen inte vad det är men jag går typ helt onormalt >___>

Hela kvällen satt jag och laddade in massa roliga penslar i photoshop, fast haha sen när jag skulle sudda så hade jag raderat alla 'vanliga' penslar så jag fick typ sudda med en hundtass hahah.

Jaaaaa och idag ska jag inte göra någonting igen, asså mitt liv är så tråkigt just nu, men jag skulle ändå inte palla gå ut och träffa nån eller nåt, för ofta jag vill att alla ska se mig när jag går som en mongolid hehe :)

Ska typ köpa ett sånt :)

kyssar <3


Sweet dreams

Godnatt, nu ska jag sova, är verkligen sjukt trött !



Dröm söta drömmar, puss ! <3


Ibland älskar jag pea !



Omgomgomg ? Seriöst Deathstars är bästa bandet ! Knarkade sönder dem sommaren 2008.
Puss på pea ! <3

The Crüxshadows <3

är bäst (: knarkar Birthday.
Vill också vara asball dansare/bakgrundssångare i ett asballt band O:

Här har ni den:

Tråkigaste dagen.

Hej. Har typ sovit hela dagen, men har läst lite i Flyga Drake också (duktiga jag !) och ätit choklad.

Nu sitter jag och lyssnar på Crashdïet och äter choklad. Men jag mår illa för jag har ätit nästan en hel chokladkaka själv ):

Hehe nu ska jag gå och dricka vatten. intresseklubben antecknar.


Skitgammal bild. hehu. Men ah.


kyss


Håret <3



SKA FAN SKAFFA IGEN. SAKNAR SOMFAN. HEHE.

AJ jag gör ont ):

Har skitont ÖVERALLT. Okej kanske inte. Men jag har skitont i vänster axel och höger lår. Asså det suger för jag kan typ inte sätta mig ner eller gå normalt eller nåt. Asså blä.
Tycker synd om mig själv (: hihi.

Så jag skiter i båda danserna, för jag pallar inte ens åka dit och kolla. Okej bra. Men asså det gör ont. Vettefan vad jag har gjort, jag råkade säkert sträcka mig skitmycket på dansen igår ):

Hoppas att ni har en mindre smärtfylld dag iallafall, fast ni kommer att få höra ifrån mig mer under dagen, för jag kommer inte ha något att göra (:



Puss på nosen ! <3


ZP Theart

När jag låg och lyssnade på Chrasdïet kom jag plötsligt på att en annan skitbra sångare fyllde år för två dagar sedan.
22 januari 1975. 33 år :)









Sry för att bilden och ljudet är helt osynkade och det står en ful text där men alla andra blir borttagna från youtube pga copyright typ, saajk.



Kommer ihåg hur besatt jag var av Dragonforce för ett år sedan. Det var verkligen helt sjukt. Fast Frédéric Leclerq har fett fina naglar. hehe. Och jag älskar Herman Li's miner.
Vafan jag skar in DRAGONFORCE och sedan alla deras namn på min ena vad. Fast nu är bara ZP Theart kvar om man kollar riktigt noga för jag skar in det typ fem miljarder gånger. Till och med Frédéric Leclerq har försvunnit haha O:

GRATTIS ! <3


Dave Lepard <3

(Lite sent, jag vet. Ändå <3)



28 maj 1980 - 13 januari 2006
Världens bästa sångare.














REST IN SLEAZE

<3


Hahahhah förlåt, måste bara visa !

... lol XD
Asså okej, pea, helgon, där får man sånt hela tiden, men bdb ? hahahah ofta >:

Dance, dance. Bästa FOBlåten !

Asså okej rubriken har egentligen inget med dethär att göra förutom att jag har två danser idag haha !

Nu är jag vaken iaf, drar till baletten typ 10.20 och sen har jag typ inget att göra emellan danserna och sen har jag show (:

Är skithungrig så ska gå och äta frukost nuuuuuuu :)



BAii ! <33


Fredag kväll. Äntligen HELG !

Helluuuuuu.
Är på bra humör, fast det har hänt massa skit. Är så glad att jag har min syster, asså verkligen ! <3

Jaaaaaaaaa lyssnar på Infinity (som vanligt) och sitter och kollar på tråkiga videor på youtube ):

Ska sova vafan ):

Ska pierca näsan btw. Ska göra det själv, vet inte hur det kommer gå dock S: fast det borde väl funka, har ju piercat läppen själv två gånger och det funkade ju, men det kanske inte är samma sak ? Aja mami kommer hugga halsen av mig (:

Nu ska jag soooovish, finaste ordet !

Bhflash, yay !

Godnatt sötnosar ! :*


BästabästaBÄSTA Son Of Dork <3<3<3 nostalgi.


Son of Dork gör mig alltid lika glad haha ! Fanny knows (:



Dagen:

(Sry för att man ser min bh på alla bilder, märkte inte det när jag tog dem lololol.)

Pratar med syster i tele (:

Heheheh. Okej idag hände typ inget förutom att anonyma smsaren är största nörden och inte har något liv (:
SO, lunch, slöjd, musik.
Syster och jag åt faktist i skolmatsalen för första gången på typ hundra miljoner år !

Sen gick vi på stan ett tag och drack powerking<3 typ och sen åkte vi hem för jag skulle hem emellan dansen.


Låt bilderna tala för sig själva ! hahahah.

Men nu ska jag dra och äta och sedan ska jag iväg till dansen,

PUSSPUSS


Finally friday !

Tack gode gud. Snart helg (:
Och idag börjar showcasen (:

Jag är så sjuuukt trött.

Men nu ska jag gå och äta frukost.

Finaste bilden haha !

Pusspuss ! <3


Varför lyckas jag ALDRIG med att gå och lägga mig tidigt ?

Inte idag heller liksom.
Men nu ska jag sova.
Är lite trött.
Fredag är alltid tråkigaste men kortaste(<3) skoldagen.

Kan jag ha ett senapsgult linne ? Gillar inte färgen. Men gillar linnet. Dagens ilandsproblem (:



kyyyssar


Bästa albumet: Pop life ! <3

Knark. Asså jag lyssnar på det 24 !

Jaha. Dagen.
Um, matte första lektionen. Kom en kvart försent. Åkte med Helena och Tora från centralen men bussen kom typ aldrig och sen hade Helena ändå håltimme. Fail på mig. Men spiderpig gillar mig ändå, han kallar mig 'Sleepy' lololol.
Sen hade jag "biologi", satt på Birgittas kontor som vanligt, hade inget att göra, hade glömt alla läxor hemma. Fail igen (:
Sen engelska,
SO, Per var på menshumör och Pim är största nörden.
Lunch, syster och jag drog och åt på donken, höll på att komma försent men kom typ en minut innan lektionen efter började, yes ! (:
Musik, sov typ som vanligt (:
Mentorstid, lyssnade på det oändliga tjattret av vår klass som aldrig kan komma överens om något...
Tyska, boooring. Asså jag suger seriöst på tyska. Fattar inte ett skit haha !

Sen drog jag och syster och fikade på Espresso House, mys ! <3
Sen drog vi till Gina@hötorget och sedan skulle jag dra till min dans, men när jag väl var där bangade jag, så det blir ingen dans på torsdagar för min del i framtiden (:

Sen drog jag hem och käkade pastasallad, god, och um banankaka<333333. Asså den är min nya kärlek ! Så jääävla gott !




Puuuss (:
Och så dagens:


Jaaa, nu ska jag fixa naglarna och sedan ska jag kolla på senaste Gossip Girl-episoden ! (:

KYSS ! <3


Torsdag.

Hellu. Kom hem för ett tag sedan.

Ska käka och lite så nu, men jag skriver och langar lite bilder sen (:


PUSSPUSS ! <3


Nanana fjortis in the middle of the night.

Hej, jag sitter inne på pea och lyssnar på Infinity på min första press (:

Har inte tagit några bilder, lägger aldrig upp några vilket resulterar i att jag har 0 besökare typ lololol. Okej ska försöka anstränga mig lite mer.

Jag mår fett bra, är fett glad 24 ! :D hihihih.

Vet inte vad jag ska ha på mig imorrn. Dagens ilandsproblem.

Ska nog sova på saken.

KYYYSSAR


trött.

Hellu. Mitt internet började just funka, jag mobilbloggade tidigare, men tydligen kom det inte fram.

Okej idag missade jag de två första lektionerna, heheheh jag är bra på detdär med att komma i tid ;)

Vi hade musikprov idag. Det var läskigt. Tror dock att det gick rätt okej, men man ska ju inte hoppas på för mycket.

Asså det var så skönt att inte ha någon att göra idag, att bara åka hem och sova !

Nu ska jag duscha och sen ska jag sova tidigt ... fast det kommer nog inte lyckas.

Pratar med syster i tele, som föresten har skaffat en ny blogg. hihihih.



PUSSPUSS ! <3


Dresscode:

Dagens.


KYSS <3


SKOOOLA.

Hej, nu ska jag till skolan (: kul.

Nejmen haha vi har ett musikprov idag som jag inte har pluggat till (: jaja det är säkert lätt.

Lyssnar på Circus<3

Asså sry om det aldrig kmr upp nya bilder men asså jag tog typ 0 igår.

Ska klä på mig nuuuu,

pusspuss♥


GLÖM ALLT JAG SA, JAG MÅR BRA.

Hellu.
House ägde (: . Blair<3 haha.
Ska sova nu så jag kommer iväg till skolan imorrn. Vet dock inte vad jag ska ha på mig då.

Jaaa jag har tjatat förut om låten, Volbeat - I only wanna be with you ! Den är så bra, och kanske är jag blåst, men fattar inte videon ?



PUSS, GODNATT ! <3


It's the only thing that slowly stops the ache.

Tittar ned på armen och blir besviken på mig själv. Vet inte hur ärlig man ska vara i bloggen. Bråkar, blir besviken, hatar, ledsen och saknar. Olika människor.

Men imorrn ska jag fan le och vara glad och inte förstöra stämningen.

Ibland orkar man bara inte mer.

Fan. Ibland kan man bara inte sluta gråta, right ?

Okej men det är inte nån jävla uppmärksamhet jag vill få med dethär inlägget. Jag vill bara säga att
svik aldrig en nära vän. För du kommer ångra dig. Som fan.

Fan, jag pallar inte.
3 månader snart.

Infected mushroom <3



No me acuerdo lo que paso
No me di cuenta ni que me pego
Todo da vueltas como un carrusel
Locura recorre todita mi piel

Wake me up before I change again
Remind me the story that I won't get insane
Tell me why it's always the same
Explain me the reason why I'm so much in pain

Wake me up before I change again
Remind me the story that I won't get insane
Tell me why it's always the same
Explain me the reason why I'm so much in pain

Before I change again...
Remind me the story that I won't get insane
Before I change again...
Remind me the story that I won't get insane

Perdiendo, perdiendo, voy perdiendo, perdiendo,
voy perdiendo, perdiendo, voy perdiendo, perdiendo, voy perdiendo, perdiendo,
voy perdiendo, perdiendo, voy perdiendo, perdiendo, voy perdiendo, perdiendo,
voy perdiendo, perdiendo, voy perdiendo, perdiendo, voy perdiendo, perdiendo.
Voy perdiendo el suelo.

Insane, Insane, Insane, Insane ,Insane,
I'm becoming insane
Insane, Insane, Insane,Insane,
I'm becoming insane
Insane, Insane, Insane, Insane,
I'm becoming insane
Insane, Insane, Insane, Insane,
I'm becoming insane
Insane, Insane, Insane, Insane,
I'm becoming insane
Insane, Insane, Insane, Insane,
I'm becoming insane




Hejjaghartråkigt.

Hellu.
Kollade på the Housebunny. Det var asbra hehehe <: . Alla hade fina kläder ! Fast asså det var fett hemskt för det var pinsam och jag får ångest av pinsamma filmer. hehe. Men den får ♥♥♥♥.

Pratade med Cican i tele nyss. Det var niiice <:

Jag har inget att göra 8( . Jag har tråkigt. heheheh. Intressant.

Dagens:


Intressant, jag vet.

PUSSPUSS


Epic fail lololol.

Hej jag åkte till skolan. Sen stod jag utanför i en minut. Sedan åkte jag hem igen. Lyckat.

Okej men jag skriver mer sedan, so stay tuned hahahah, ska kolla på the Housebunny nu en gång för alla.

KYSSAR


Faildag ?

Heheheh. Ska åka till skolan snart. Eh lol jag kommer ha en lektion.
Jag vaknade imorse och var så fruktansvärt trött. Seriöst, jag ville bara dö. Så jag fick sova och komma efter lunch för mamma. Ibland älskar jag min mamma ! Nu mår jag mycket bättre :)

Så aja sen ska jag gå på tyska. Och sen efter skolan ska jag börja på spanska igen. Heheh (: jag suger på spanska bara så alla vet, men ändå (:



pusspuss <3


Nu ska jag SOVA

Hej. Jag är trött. Dansen var skitkul. Men fittigt jobbig. Jag kommer att vara död imorrn. Är redan död. Nu ska jag sova.



NIIIIIIIIIIGHT <3


VILA woho !

Helluuuu. Ska dra igen sju och jag måste byta om innan, så aah jag skriver lite kort nu dåå.
Gjorde INGET idag. Var i skolan, det var boooring. Eh SO, svenska, hemkunskap, tyska, SO, idrott. Eh och ofta wille lyssnar på samma musik som jag ? Och okej bara folket i klassen fattar liksom ironin. Lol.
Aja idrotten gick jag ju inte på för det suger balle, så jag satt nere hos Birgitta och pluggade as usual heheh. Okej det var boooring, men iaf bättre än idrotten lix !



Men nu ska jag dra, kanske skriver ikväll, kommer hem ca halv elva, dansen slutar kvart i tio.

PUSSPUSS ! Älskar er <3


Farväl helg ...

... och välkommen ännu en vecka i skolan. Lol.

Är på så dåligt humör, vet inte varför. Aja men det ska nog bli bättre om ett tag (:

Älskar er läsare :* , det blir typ fler och fler, älskar't ! Tihi, ni får mig på bra humör. Egentligen skulle jag lix villa fråga vad jag kan göra bättre på min blogg och så, men asså ni kommenterar aldrig så jag ställer typ aldrig några frågor längre hehe (:

Jag sörjer att C/syster har lagt ned sin blogg ): . RIP cwestfelt <3 . Okej, vilken drama queen jag är.

Knarkar sönder Vergessene kinder, asså den är så fin ! tihi.

Jaja men nu ska jag nog sova. Ska ju upp tidigt imorrn och så ): och försöka att inte komma sent till första lektionen !


Dagens bilder (a) lololol.



Kyss <3


Sjukt fin låt !

Vergessene kinder med Tokio Hotel ! Den är så himla ... fin ! För det mesta suger th's låttexter, men denhär är så himla sorglig !



Men nu ska jag gå och borsta tänderna,

pusspuss♥


Läxor, läxor, läxor.

Jag kan inte. Jag kan helt enkelt inte. Så fort mamma börjar prata om läxor får jag värsta hysteriska anfallet. Det är helt hemskt. Jag är helt hemsk. Men jag klarar bara inte av det.

Knarkar Pop Life.

Syster och jag hann aldrig kolla på the Housebunny. Vi kollade på the Notebook. Jag grät floder. Jag grät seriöst hela tiden. Noah påminner mig så jävla mycket om en person. Som jag saknar.
The Notebook får iaf ♥♥♥♥♥ för den var så jävla fin ! <3

Hatar alla människor som är drygjävlar. Ni stör mig somfan. Jag frågar om mobilnummer, jag får typ hälften av alla. Jävla horor.

Okej haha jag är på menshumör lol.



<3<3<3


Nervösa sammanbrott is the shit (y)

Hellu. Nu har jag duschat. Chi är påväg hit. Och jag hoppade av Pyttes projektarbete för jag typ fick panik. Okej, no details here, men det var inte trevligt (:

Nu ska jag gå och klä på mig. Jag och syster ska typ kolla på The Notebook och The Housebunny (: . Alla säger verkligen att the Notebook är asbra så jag hoppas det. Och the Housebunny har jag hört en säga är bra så jag bah OKEEEJ 8D heheheheh okej bra att jagt är normal (y)

Jag har ont i benen.



PUSSAR <3


Sunday morning (:

Haha den låten är asbra. Fast det var inte det jag syftade på dock. Jag tänkte mer på att det är söndagsmorgon.

Idag är det lite oklart vad jag ska göra, vi får se. Ska iaf träffa syster och vi ska kolla på film. Hehe <:

Jag har träningsvärk också. Inte mycket, men lite i magen och mest i benen. Det är inte så farligt, men det kommer att bli värre imorrn och det vill jag ju inte. Då ska jag ju testa den andra baletten och tåspetsen så då behöver jag verkligen mina ben ! 8(

Men nu ska jag gå och kolla på senaste GGepisoden (jag vet att jag är efter !)



PUSSPUSS ! <3


God kväll haha !

Ska sova nu, har ätit massa choklad, inte kollat på film och typ fotat lite med papis nya kamera som jag tänker sno för all framtid <: Canon EOS 450D.

Hihi håller på att ladda in ny musik i mobilen lol. Jaja nu ska jag sluta babbla.



POzz <3


Hej igen lol !

Glömde att skriva när jag kom hem. Aja showen var kul, var väldigt lätt men jag ska nog gå på den iaf.

Nu sitter jag här och laddar in musik i mobilen, fast har bara 2gig minne. Hoppas att min mp3 börjar funka, där har jag iaf lite mer !

Jaaaaaaaa nu ska jag kolla på film tror jag. Eller ska försöka hitta en att kolla på :) får se vad det blir.

Nu ska jag gå och göra något annat, vet att jag är tråkig.

Pusshej ! <3


Godmorgon ! :D

Ska dra iväg till baletten om typ en timme. Finally börjar alla mina danser ! :D

Sen emellan ska mami komma in till stan och så ska vi käka lunch tillsammans och sedan har jag show <:

Knarkar Love is gone som vanligt. Hahah fattar ni hur underbart det är att vakna upp till den istället för nån jävla polyfonisk ringsignal som på min förra mobil lol ?
Hahah fast en grej jag stör mig på är att alla mobilbatterier laddar ur så fort. Min förra mobil laddade typ aldrig ur haha !

Aja nu ska jag gå och göra mig iordning.



PUSS


Today :)

Hellu. Idag har jag inte gjort mycket. Som vanligt.

Hade en lektion, SO, på morgonen. Det var tråkigt, vi kollade typ på film om industriella revolutionen.

Sen åkte jag till tc och träffade mami. Vi köpte mobilen och käkade massa (fettooo !) på taco bar<3. Hahah.
Sedan åkte vi till Nacka eller nåt, det hette typ Ektorps centrum tror jag :o . Så gick vi på en anställningsintervju på BUP. Hahahah driver ! Nej men asså vi skulle prata med några för att se om jag skulle passa i en grupp som de ska ha nu under våren. Det kommer att bli ungeför åtta tjejer inklusive mig. Det är nåt om depression har jag för mig. Aja, men ni kommer inte att få höra något om det här för vi har tystnadsplikt typ.

Aja men sen åkte vi typ hem och jag bah Yes, comviq kompis fosho ! <3

Sen kollade jag på Låt den rätte komma in och sedan på Let's dance (:



KISSES


Bästa filmen <3

Jag är kär i Låt den rätte komma in ! Den var så sjukt bra ! Den var inte särskilt läskig, fast det sönderfrätta ansiktet var inte direkt så nice. Men asså de var världens gulligaste ! Puss på filmen. ♥♥♥♥♥ lätt !

Låt den rätte komma in ! :)

Nu sitter jag här i myskläder, med choklad och ska kolla på låt den rätte komma in :D

Hörs sen,

PUUUUUUSS


Ny mobil :) . Har samma nr som förut, fi

 

MMS

 

Ny mobil :) . Har samma nr som förut, finns på min bdb för alla som inte har det, puss ! <3


Haha jag har börjat lyssna på skitkonstig musik!

Just nu sitter jag här och lyssnar på Kelly Clarkson liksom (?). Haha men det är Olles fel !

Och Abba liksom ? hahah.

Nu ska jag dra och sminka mig :)

PUSSPUSS


Ursäktar sämsta uppdateringen.

Men det händer typ inget. Var i skolan.
Matte, som jag missade.
Biologi som jag satt och pluggade på nere hos Birgitta.
Engelska där jag och Edwin och Philip sög på australien lol.
SO där Leo och Gusten redovisade triangelhandeln mycket fint och jag var på menshumör (stackars C  haha !).
Lunch, drog till bk.
Kör, systers och min favoritlåt Ludde forever <3
Mentorstid, gjorde onödigheter som vanligt.
Tyska, jag och Moa var bättre än vanligt men sämre än alla andra förutom Kalle och Fredrik som använde facitet till allt lol.

Sen åkte jag hem en bit med Cican, Flican och Pim för jag hade inget liv. Sen åkte jag hem och hade inget liv :) intressant dag. NAT.

Sry om jag är tråkig idag, men jag är på drygbitchhumör. Nejmen mitt liv är tråkigt.

Ajuste, skulle fått comviq idag men mobilen var låst så jag ska köpa en ny imorrn.

Intressant.



Puuuuuuss <3


Förlåt, men ibland MÅSTE jag bara få vara egoistisk ! :D heheheh



Förlåt, men ibland blir jag bara SÅ irriterad !


Från dennism.se.

Seriöst ? Orka lägga sig i vad andra ha på sig ? Sköt dig själv så blir vi alla glada.
Nejmen asså. Det är ju inte precis alla som vill gå i skolan ? Det kallas liksom skolplikt. Vad vet grabben om folk som knappt orkar gå upp ur sängen för att de mår åt helvete men som ändå måste gå till skolan ?
Vissa tycker liksom att det är snyggt ? Palla whina över andras utseende. Det är något jag inte klarar av.

Dagens outfit (bara för att liksom ;)) :



Haha ha en bra dag, nu ska jag dra !

PUSS



Försenad, as usual ...

Chi kommer hata mig :D . Nu missar jag första lektionen lol D:

Sen ska jag till Birgitta och plugga juuuu.

Hihihihih. Okej jag är på flummhumör och knarkar Tokio Hotel - Freunde bleiben. Hehehe :>

PUSS <3


Rihanna + The Voice = sant ?

Hahahh jaa det stämmer ju. De spelar Rihanna 24 på the Voice !

Godmorgon btw ! Är trött men vill inte komma sent så jag ska gå och fixa mig nu (:



kyssar


Gimme gimme gimme a man after midnight !

God kväll haha ! Är på pepphumör (: . Fast kommer nog inte vara det imorrn bitti...

Jaaa nu har jag gjort klart engelskan och borstat tänderna och tagit järnet och allt. Fett duktig !

Så nu ska jag sova.


Ah här ser ni att mina ben är röda. Och jaa detta är mina fina sovkläder, tröjan kan jag inte ha längre för jag spillde tydligen citrussaft på den som inte går bort ? ): eheheh kul att jag är normal.

PUSS&KRAM


Kul att jag duschar fort ?

Hahahah nu sitter jag här igen. Jag duschade i två timmar 8)
Heheheheh. Men jag somnade faktist ! Asså jag somnar alltid i duschen, det är något ni borde veta om mig XD

Jaaa ajuste vi har börjat med grammatik på svenskan. Jag vet att det låter sjukt men jag älskar det ! :D
Asså det är såhär ... lätt ! :D

Hm, och så har jag fått reda på att jag faktist kan ersätta idrottsbetyget (IG) med mitt betyg i spanska om jag nu börjar på det, vilket jag ska göra denhär terminen. hehe. Fast asså jag kommer inte att gå med Keoma för spanskaklassen har blivit uppdelad i en mellanstadieklass och en högstadieklass. Det är fett sajk, det måste typ ha börjat skitmånga nya för när jag gick där förut vare bara typ Lizette och Danilo som går i högstadiet nu, en tjej som hette Amelie typ och som har gått ut och Keoma och Fabian ? Aja ni bryr er. Heheh.

Okej, men jag har inte gjort engelskaläxan som var till idag och jag tänker lägga mig senast 10 såååå jag måste skynda mig nu !



PUSSelbit ! <3


Lay all your love on me & plugg.

Hellu. Haft en trevlig dag ? Det har jag. Ganska.

Jag och C gick runt och sjöng denhär hela dagen som vanligt (: . Hahahah tills alla bah MEN SLUTA SJUNGA DENDÄR JÄVLA LÅTEEEEN. Fast då sjöng vi den ännu mer (:

Matte, sen hade vi nån information om körfestivalen vi har i maj. Asså det är typ att det ska komma några körer från världen, bl.a estland, kanada, argentina, ryssland och kina. Och vi, vår parallellklass, vår faddeklass och deras parallellklass är värdar för den estländska flickkören. Aja jag vill iaf inte ha någon boende hemma hos mig. Jag skulle inte palla det haha.

Sen hade vi engelska, svenska, lunch. Jag och syster gick och åt på Taco Bar hahah fetton :) . Hahahah jag träffar Marcus 24 i skolan haha ! Han är typ överallt (:
Sen svenska, musik, musik, biologi.
Vi hade provprov på första musiken. Jag trodde att det skule vara skitsvårt, för det lät så på Annike, men det var hur lätt som helst :D . Fast det riktiga provet är typ svårare :(
Och biologin gick jag ju då inte på. Satt i biblioteket och pluggade historia. Imorgon på biologin ska jag gå ned till Birgitta och sitta på hennes kontor och plugga. Det är fett nice, dels för att jag slipper biologin och dels för att jag får mycket mindre läxor !

Glömde typ ta bilder idag, tog typ bara en bild på syster haha :)



Menmen, nu ska jag gå och duscha och sedan ska jag plugga lite engelska ! Jag har seriöst blivit värsta pluggisen ! Säger vi ! :D

kyyyss


Mornin'

God morgon ! :D
Jag kan inte fatta att jag alltid lyckas sova så lite ! Nu sover jag liksom ca 4 timmar per natt. Och jag klarar mig praktist taget inte på mindre är 7 timmar per natt.
Fast jag tror att det handlar om prioriteringar. Vissa sitter ju liksom hellre uppe och trixar med bloggen hela natten än går och lägger sig (a)

Jaaaaa. Hade glömt hur mycket solbränna sved ! Asså när jag skulle få på mig ett par tighta jeans imorse så bah ... AJ. haha !

Jaja men nu ska jag gå och äta frukost :)



puss på nosen ! <3


Solbränd & Abba = nya innegrejen.

FAIL. Hej, sry för den sugiga uppdateringen today. Har antagligen gjort andra saker som jag inte kan påminna mig om just nu haha. Men asså ah jag solade lite för länge idag utan att tänka på att jag inte har solat på typ två år eller mer innan i år. Så jag brände mig och nu svider det som fan ! Plus att mina lår liksom är röda istället för bruna ... haha ! Så kan det gå !

Jaha. Idag i skolan gick exakt alla runt och sjöng Abbalåtar hahah. Det var lite roligt. Jag hade Lay all your love on me på huvudet hela dagen. Så jag och C gick och sjöng den hela dagen och hon höjde den typ en oktav hela tiden. Orka förstasopraner ... haha ! :D



Asså jaa och designen är inte riktigt klar än, ska fixa detaljer och så, så ni kan chilla !

Jahaa. Asså det var inget intressant som hände idag. Förutom EVKn. Det var tråkigt som fan, men jag slipper biologin forever iallafall. Och sen ska jag typ försöka fixa idrotten till Gnivå på något annat sätt, vet inte hur, men Pia och Porre ska typ "skräddarsy" en kursplan för mig.

Imorgon har vi prov-prov på musiken. Det riktiga provet har vi på onsdag om en vecka. Men det är bra att vi har provprov för det kommer verkligen få mig att inse hur dålig jag egentligen är :) hahah lyckat !



kisses !


Tokio hotel ?

Hahah asså jag kan aldrig riktigt bestämma mig om jag gillar Tokio Hotel eller inte ! I vissa stunder älskar jag dem, och i nästa stund hatar jag dem.
Haha men jag kommer ihåg för länge sen. Jag vägrade låta mig själv illa dem, för det var vääärsta fagstämpeln på plattan haha. Så jag bah 'Jag hatar Tokio Hotel !'. Och när jag sedan började gilla dem var det typ det pinsammaste som hänt mig i mitt liv då.
Kom och tänka på det nu för jag sitter och knarkar Reden<3.

Bästa låten <3.

Jaja men nu ska jag sova, så jag kommer upp i tid imorgon (:

Efter skolan har jag dendär EVKn (elevvårdskonferensen). Fast det är ett bra tag efter att jag slutar så jag och syster ska dra och sola en kort stund emellan. Haha okej kul att vi har ett liv. Men jaja, tyck vad ni vill !

Har bestämt alla danser jag ska gå på, eller iaf testa, vissa kanske är för svåra och vissa för lätta, vi får se. Men om jag väljer att fortsätta på alla kommer mina veckor att se ut ungefär såhär denhär terminen:
Måndag: Balett 19.45-21.15, Tåspets 21.15-21.45
Tisdag:
Onsdag:
Scouter 18.30-21.00/22.00/23.00 (?)
Torsdag:
Jazz & Show 17.00-18.30
Fredag:
Showcase 18.45-21.15
Lördag:
Balett 11.00-12.00, Show 13.45-15.15
Söndag:


Jaaa men nu ska jag sova ju. Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite ofc !



kyyyssar


Hemma vs. idrott haha

God dag ! :D
Jag hatar måndagar ! Det är den tråkigaste dagen ever. SO, svenska, hemkunskap, tyska, SO, idrott. Bara tråkiga ämnen.
Fast jag orkar inte idrotten. Ah det är liksom därför jag är hemma nu.

Fast jag ska duscha. Asså jag blev fett deprimerad idag när jag upptäckte att mitt solarium bara är öppet fredag, lördag, söndag. Så jag köpte en buskräm. Asså okej kul att jag är normal. Men jag var liksom tvungen att muntra upp mig lite :) hehe.

Helt ärligt så orkade jag bara inte ta några bilder idag, jag gick runt som i en dimma hela dagen och varierade mellan skrattanfall och apati.
Hahahah asså ugglan hatade mig. För jag satt och garvade på hela vårt föredrag :D heheheh.

pusspuuuuuss




Infinity = knark

Hahahahah knarkar sönder denhär låten. Och det gör typ alla andra också. Igår på tuben hörde jag typ tre personer som lyssnade på den haha. Fast det störande är att jag inte kan lägga in den på min mp3 för jag har tappat bort skivan med programmet till min mp3 så jag kan inte installera den ! Sjukt störande haha.

Jaaaa men vi hörs senare,

kyyyssar♥


Sova tidigt ?

Hahahah jag lovade ju mig själv (som vanligt) att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag, presic efter filmen - lyckat !

Men nu ska jag sova iallafall, och så hörs vi imorgon, right ? :*

GODNATT SWEETHEARTS


Hejhejhej jag har ett liv. Läs min blogg <:

Följ min blogg med bloglovin

"Den äger BALLEEEEE !"

HAhahahahah jaaa hej. Asså det är mitt fina nya uttryck.

Jag borde börja skriva normala rubriker iställer för låtar asså om man letar efter något hittar man ju aldrig nåt om det bara står låtnamn. Eller asså jag orkar inte fråga er läsare någonting för ni svarar aldrig så nu är det jag som bestämmer på bloggen MOHAHAHAH.

OKej kul att jag är normal.

Jaja, men det var kul att träna dansen jag garvade skitmycket hela tiden hahah. Jaja.

Nu ska jag gå och kolla på A Lot Like Love på 4an :)

kyssar



Love is goooone hahah

Okej asså jag knarkar sönder David Guetta - Love is gone, asså har knarkat den sen sommarn. Men asså jag kan aldrig tröttna på den !

Okej har faktist pluggat liiite engelska idag, känner mig fett duktig :) . Nu ska jag och Pytte dra till solna och träna på dendär dansen :)

Ajuste sa jag att mig hår blev rosa när jag blonderade det ? Asså det är liksom rosa-orange-blont :) hahahah. Men jaa.
Edit: Okej nu såg jag att jag redan hade skrivit det i ett tidigare inlägg ... dåligt minne fosho !

BYEBYE ! <3


Ultimate Kaos - Casanova

God morgon haha :)
Har inte skrivit på ett tag. Aja igår åkte jag och träffade syster och vi gick typ runt i stan och köpte lite saker och sedan drog vi hem till mig och så mötte vi papi på vägen.
Så vi åt pizza och sen drog jag och C och solade på solsystemet och papi drog hem till oss.
Sen drog jag och C hem och så köpte vi massa chips och var värsta fetton hahahah :)
Sen kollade vi på Braveheart och sen kollade vi på The Devil Wears Prada för C ville se den, fast jag tycker att den är rätt tråkig så jag däckade i min säng precis innan slutet hahahah.

Sen somnade Chi också och så väckte hon mig klockan 8 :(((
Så jag släppte ut henne för hon skulle hem tidigt och plugga historia (?) och sen kunde jag inte somna oooom :( . Så jag gick upp och duschade och sen sov jag typ i duschen i en timme hahahaha.

Och nu sitter jag här. Ajuuuste och jag färgade håret också igår. Det är inte blont än, det är typ orangerosa, men asså ska bleka nästa helg också :)

Vi tog inte så mycket bilder igår då, vi glömde det, men de vi tog lägger jag upp. Okej hahahah det var typ en men ah.

KYSSAR


Warrant - Cherry pie

Heeeej. har bråttom om jag ska komma i tid nu. Sry om uppdateringen inte är den bästa, men mitt internet dampar sönder så fort jag ska gå in på blogg.se, jag vet inte varför, och eftersom min mobil är borta så kan jag ju inte mobilblogga.

Jaja, men nu ska jag gå och träffa Chi, så hoppas att ni har en underbar (helg)dag !


Today I look like this. Snygg utan smink osv :D

pusspuss


Def Leppard - Pour some sugar on me

Hej alla. Sry, jag vet att jag skulle ha laddat upp dethär igår, men mitt internet dampade. Jaa, så godmorgon på er.

Torsdag:


Hahah Chi på biologin, med några konstiga glasögon som gjorde att allt såg regnbågsfärgat ut, innan jag sprang ut hahahah.




Fredag:


Dagens.



Haha mörka rummet på lunchrasten.





<3

Alice in Videoland - Badboy

Hellu.
Tänkte lägga alla bilder i ett bildinlägg om ca en timme.

Jaa men okej dagen var rätt okej. Först hade vi SO, tråkigt. Sen drog jag och syster till Vivo på lunchen och sedan hade vi syslöjd.

Och där hände dagens händelse.
Hela klassen gick in i salen bredvid för vi skulle lyssna på ett föredrag om skånska broderade sittdynor (?) . Sen när vi kommer tillbaka in i salen så är Jessicas mobil borta. Så alla bah ånej fett synd och så.
Ah sen drog jag och syster upp till skåpen typ. Så precis när vi ska gå upp till musiken skulle jag flytta min mobil från jackan till väskan. Och så är mobilen borta.
Och jag trodde ju att det var jag som hade klantat mig (som vanligt) och lagt den nån annanstans. Och att min mobil var borta samtidigt som Jessicas bara var ett konstigt sammanträffande.
Men sen när jag inte hittade mobilen så bah vafaaaan ? Så ska vi just gå ned och säga det till typ Pia Tegman. Så hör man hur de ropar ut i högtalarna att det har snotts värdesaker från massa människor typ. Så går vi ner och så står typ alla tjejer i klassen där och har blivit av med mobiler, plånböcker, busskort och ipoder. Sjukt.
Tydligen hade de snott för över 15000 sammanlagt. Sjukt.

Asså grejen är att jag verkligen får ångest av att inte ha en mobil. Jag är helt handikappad. Plus att vi håller på att byta nåt bredbansdsak på vår hemtele typ så den kommer inte funka förrän imorrn. Fattar ni vilken panik jag fick när jag kom hem och insåg att jag inte på något sätt kunde få tag på Chi ? (här bör det tilläggas att vi antagligen pratar med varandra minst tolv timmar om dygnet).

Annars var dagen trevlig, träffade Olle efter skolan efter att ha frågat Julia efter Ellens nummer och Ellen efter Olles nummer och ringt från Chis mobil med fem kronor kvar på.
Men det var mysigt, vi gick runt som vanligt. Lyssnade på (fjortis!)musik. Hahahah det trodde ni aldrig va ?

Ska gå och borsta tänderna nu hehe,

pusspuss


Abba - Mamma mia

Hahahah har gått och sjungit denhär låten halva dagen !

Idag hade vi matte, biologi som jag inte var med på. Satt utanför och läste Flyga Drake ist typ.
Engelska, grymt tråkigt, så jag snodde pims mobil och satt och lyssande på eminem som soundtrack till Titanic :) hahahaha kul att jag är normal.
Jaa, sen hade vi SO med Peeeeeeeeeeeer min vän hahahahah driiiver. Det var tråkigt.
Sen hade vi um lunch, minneslucka.
Kör, satt och var skittrött hela tiden.
Mentorstid, alla 8or hade nån sajkgrej i aulan som tog typ fem minuter (= fem minuters intensivt undvikande av porres blick) sen gick vi ner och hade tråkigt i våran mentorssal eller vad det heter.
Eeh sen hade vi tyska det var okej, fattade typ inget men ah, garvade skitmycket som vanligt haha. Mormor forever ! Okej ingen fattar.

Ah sen skulle jag träffa Janine men hon svarade aldrig så jag och syster drog hem till henne, vi kollade på Mamma Mia eftersom jag fortfarande inte hade sett den. Sen åt vi oststuvade makaroner och jag såg emoviktor som jag träffade en gång för två år sedan på en bild på Chis kylskåp hahah. Sen åkte jag heeeeeeeem.

Lägger upp alla bilder imorrn, ska sova nu !

KYSSAR


Combichrist - Enjoy the abuse

Goder morgon ! haha.
Idag börjar vi 08.15 med matte igen ! Yay. Nanan och idag har vi bara tråkiga lektioner :) . Vet inte riktigt vad jag ska göra på biologin, för vi har inte fått några riktiga läxor än. Jag får väl typ läsa Flyga Drake, som vi läser på svenskan. Jaja nu måste jag fixa mig, ha en bra dag !

puss


Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite !

God natt mina vänner ! Imorgon är det skola igen (yippie ...), har lång dag igen >: . Men jag slipper iaf biologin, och efter skolan ska jag träffa Janine, så jag har iallafall något att se fram emot :)

Hoppas att ni drömmer söta drömmar, sötnosar.

kyssar


BLUEBERRY


Asså fy sjutton vad jag saknar det håret !

David Guetta ft. Chris Willis - Love is gone

Helluuuuuuuu.
Idag har varit en tråkig dag. Inte för att jag precis förväntade mig något annat då ...



1. Sistah <3
2 & 3. Yeeeeeeeaaaaaaaah hahahahah.
3. ...
4 & 5. Dagens outfit. Fast jag hade de småhåliga strumpbyxorna sedan. Ah och vet att jag ser mongo ut på första bilden.
6. Yeye, dagens mysoutfit 8) . När vi drog till Pyttes skola och skulle träna en dans.
7. HAHAHAHHAHAHAHAH okej ingen fattar min humor.

Heheh. Okeej. Dagen började meeeeeed : MATTE ! Yay, kul första lektion på terminen. Fick tillbaka provet från förra terminen, fick VG på det. Jag är väldigt nöjd med det för provet gick typ åt helvete haha. Aja gjorde typ inget på hela lektionen och så. Det var tråkigt.
Sen hade vi engelska. Vi gjorde typ inget. Vi "pratade om vad vi hade gjort på lovet" och kollade på Titanic typ.
Sedan hade vi helklass svenska. Vi läste. Jag och Chi satt i ett grupprum. Åsa hade individuella samtal med alla om deras betyg. Jag fick VG- bara för att jag inte har lämnat in massa och vara borta rätt mycket och så. Inte orkat med riktigt. Men det är ändå rätt bra, trodde att jag skulle få G.
Sedan hade vi lunch. Jag och syster hade bestämt oss för att äta skollunch, men så fort vi kom in i matsalen ångrade vi oss hahahah. Så vi gick till 711 där C köpte en macka typ, och jag köpte ingenting, för jag trodde att jag inte hade några pengar med mig vilket inte var fallet.
Sedan hade vi halvklass svenska. Jag sörjer fortfarande min gamla grupp. Förut var jag och två tjejer till (jag glömmer alltid bort vilka det var) i killgruppen, det var sååå mycket roligare ! Aja. Men vi läste typ. Fast jag sov typ hela lektionen, så att jag inte skulle somna på musiken sedan 8)
Sen hade vi halvklass musik. Um det var okej. Vi pratade typ teori. Mollskalor, intervall och paralelltonarter.
Sen musik. Vi sjöng en konstig pm-låt hahahah okej ingen fattar utom klassen.

Sen hade alla biologi utom jag som inte har det. Logiskt. Så jag drog hem, bytte om och drog till min systers skola. Kulturama. Där lånade vi en danssal. Jessicas mamma lärde mig, min syster, Jessica och Iris en 'dansstil' som heter xuc tror jag. Vi ska dansa en sån dans på min systers projektarbete som hon gör nu i trean.
Det ska handla om El Salvador, landet där vi har våra latinamerikanska rötter :) . Sen kaske vi ska dansa cumbia också. Jag ska kanske sjunga och agera lite också. Vi får se.
Det var kul iaf. Kände mig hemma där där alla blandade svenska och spanska haha <3

Ajuste, jag ska börja på spanska denhär terminen ! Asså som modersmål då.
Har faktist saknat spanskan lite. Ah jag vet inte om ni vet det men min mamma är svensk och min pappa är salvadoran så jag är liksom uppväxt med en blandning av svensk och latinamerikansk kultur då. Fast mest svensk.
Jag förstår nästan flytande spanska (iallafall om det är latinamerikansk då !) men kan inte prata det bra alls.
Men jag känner mig så trygg när folk pratar spanska hahahah jag vet att det låter konstigt men min föräldrar pratar alltid det med varandra så det var liksom det jag lyssnade till när jag somnade och vaknade när jag var liten. Hehe. Jaja nog om mig nu.

Vi hörs väl,

kyssar


The Candy Spooky Theater - A clockwork world

God kväll. Nu ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Är verkligen INTE pepp på skola, men men. Jag är bara glad att vi börjar på en onsdag så vi slipper all idrott första veckan !

Hade glömt hur bra TCST är. Älskar dem. Det är mer än ett och ett halvt år sedan jag började lyssna på dem och då knarkade jag sönder dem. Saknar de tiderna. De bästa tiderna !

Det var den bästa tiden i mitt liv. Våren/sommaren 2007. Och inget kommer någonsin att slå det. Jag är fortfarande ledsen för att det är över. The time of my life.

Jaja, nu ska jag inte sitta här och bli alltför nostalgisk, borde istället gå och vila upp mig, kommer ändå bara att få sova i fem timmar :( . Uuuuuuuuuuuusch. Jag har då inte saknat skolan. Gå upp klockan 6 varje dag, fyfaaan.

Jaja ska sluta vara så bitter nuuuuuuuuu.

GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT, DON'T LET THE BEDBUGS BITE ! <3


Flogging Molly - Drunken lullabies

Ellu.
Nu har jag och Pytte kollat på film. Vi kollade på Braveheart. Det är min nya favoritfilm<3<3<3


<3<3<3<3<3<3

Asså den äger ! Min nya kärlek är William Wallace hahah <3
Nej men den är så bra. Och de bah FREDOOOOOOOOOM. <3<3<3
Asså inte konstigt att den får ♥♥♥♥♥ <33333333333

KYYYSSAR


Son of Dork - Ticket outta Loserville

Helluuuuuuu !
Idag var jag ju med Chiiiiii. Fast asså jag glömde min kamera hemma. Så jag snor bilder av C istället ! :D


Seriösa bilder, de två sista, förstår ni ! :) hahahah syster är söt på sista !

Ah okej. Först gick vi till Espresso House och fikade. Eller okej Chi fikade, för ingen var hemma så jag hade inga pengar :(
Sen ööh. Åkte vi till Gamla Stan för jag skulle köpa hårfärg men Saturn Return var stängd :( . Så vi drog till donken och käkade. Sen ööh blev det värsta snöstorm så vi typ gick runt i alla affärer och de bah VI STÄNGER NUUUU vi bah okeeej. Ah och sen köpte jag två powerking och sedan när jag hade druckit upp åkte vi hem för alla affärer hade stängt.

Nu ska jag gå och kolla på film med min öööh ... biologiska syster 8) . Vet inte vad vi ska kolla på äään :)

kyssar


The Crüxshadows - Birthday

Goder Morgon ! haha
Hoppas att ni har sovit gott ! Det har faktist jag för en gångs skull !

Idag ska jag träffa syster ! Vi öööh ... vet inte riktigt vad vi ska göra än :)

Ajuste och till alla anonyma som skriver elaka kommentarer och så. Keep it up ! Pantade människor. Haters make me faaaaaaaaamous you know ;)



Jaja nu ska jag gå och göra nåt annat,

PUSSHEJ ! <3


Kent - Vy från ett luftslott

God kväll !
Jag måste sova ! Jag lovade ju mig själv att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag. Damnit !

Jaha. Okej idag har jag inte gjort något alls typ. Förutom att jag tvingade mami till stan för att köpa min tröja he-he. Så snäll kan jag vara.

Okej om en dag börjar skolan ! Ångeeeeeest ! Hu jag vill inte tillbaka till alla lärare och lektioner där man bara vill sova. Fyfan. Kommer avlida.

Jaja. Ajuste, jag kollade på the Devil Wears Prada inatt ! Den är grymt bra men den når inte riktigt fram till mig på något sätt. Jag är väldigt kräsen när det gäller filmer sm ni kanske märker. Det är typ omöjligt att få en femma :) . Okej såå den får ♥♥♥♥♥ !


Mongobild? Oh yeez indeed !


Men nu ska jag sova.

GODNATT SWEETIES ! ♥


Fall Out Boy - Calm before the storm

Ny tröja från Top Streetwear och nya skor från DNA :) (jag vet att jag är snygg utan smink lololol)


Rihanna - Rehab

Godmorgon :D
Sry om jag inte skrev igårkväll men min blogg vägrar funka på kvällen/natten ! Det är fett sajk. Aja men filmen var bra igår. Den var rolig och så och jag garvade typ men asså den handlade egentligen inte om nånting. Men den är nog värd att se. Den får väl ♥♥♥♥♥ av mig dårååååå.

Okej fint. Men idag ska jag dra med mamma så att hon kan köpa en ny tröja till mig. Asså det är min julklapp men jag ville välja själv vad jag ville ha. Ajuste, köpte nya skor också igår, men ni kan få se dem i eftermiddag :)


Haha dethär är den oredigerade bilden från igår !

Ha en bra dag sötnosar !

KYSSAR


Fall Out Boy - Sugar we're going down

Helluu. Nu ska jag dra iväg och träffa syster och vi ska se Yesman :) . Have a nice day !





kyyyssar


E.M.D. - Look at you now

Sorry om jag inte har skrivit på 832958293 år typ. Har bara inte hänt nåt, och det är inte så värt att skriva om, jag har bara kollat på Desperate Housewives 24 :) .

Igår träffade jag dock syster. Det var på tiden, vi hade inte setts på nästan två veckor !
Vi åkte till Vby C, det var ganska chill förutom att jag inte gillar Vby C 8)
(andra bilden är fin !)



Idag skulle vi till Farsta C. Chi träffade Matilda vid hötorget så hon hänkade :) . Sedan åkte vi till Farsta C och chillade vid Wayne's coffee 24, förutom när C köpte en parfym. Sedan skulle Matilda hem så jag och syster gick och kollade på skor. Hittade ett par som jag kanske vill ha. Ehe. Sen åkte vi hem :)
Och nu har mamma och pappa städat mitt rum. Det är alltid de som gör det. För om de vill att jag ska städa blir det aldrig städat. Så de har gett upp haha. De ska fortsätta imorgon :)




PUSS, mina vänner ! <3


GOTT NYTT ÅR !

RSS 2.0